JT-palstan uskovaisista varmasti ärsyttävin tapaus on floodaava ja sekavia sössöttävä uskovainen, joka sopertelee jotain jostain Mikaelista ja adventisteista. Hemmo tunkee samoja korulauseita jokaiseen aloitukseen, muttei kykene edes alkeelliseen keskusteluun. Sen sijaan poistot onnistuvat erinomaisesti.

Typerä sinapinsiemen on autuaan tietämätön kristinuskon historiasta. Hän ei pidä siitä, että häntä oikaistaan asiassa. Laitetaan siis vastausta tänne, koska hän poistattaa sen toistuvasti. Hänen höpötyksensä on tuolla

MichaelIsMyGuardian 26.5.2016 15:25

" Ehkä siinä on hiukan liioittelua, mutta kyllä kristittyjä tapettiin roomalaisten taholta. "

-Tuossa on tyypillinen lahkolaisen harhaanjohtaminen, valehtelu teokraattisella sodankäynnillä.

Taustanahan oli "alkukrisittyjä kuoli areenoilla " vastauksineen "Tuon sanotaan olevan keskiaikaislahkolaisten valehtelua, muotoutuneen myytiksi".

Niin eli areenoilla kuoleminen, erityisesti Rooman Colosseumilla, on muutettu muotoon "roomalaisten taholta". Mistä ei ole puhe kun puhutaan areenoista, ja tappaminenhan on totta, muun muassa keisari Nero teki varhaiskristityistä eläviä (paremmin: hitaasti kuolevia) soihtuja puutarhaansa.

Tuon tyyppistä valehtelua lahko käyttää niiden mökötystuomioidensa osalta. Eli kun kysytään eronneiden kohtelusta, vastataan puhuen ns toimettomista, niistä lahkolaisista joista ei ole siihen ovityöhön, eli kenttätyöhön, heitähän ei kartea, he ovat vain sekundatodistajia, ei-suotavaa seuraa. Eronneiden osalta on vartiotorni kirjoittanut jopa että heitä on vihattava.

"" "Nimimerkki haluaa poimia itselleen rusinat Raamatusta." Taas pieleen. Raamatusta ei tarvitse noukkia rusinoita ""

Rusinoiden poimiminen pullasta on tunnettu vertaus. Jos torjuu itselleen Raamatusta vastenmieliset jakeet / vartiotorniseuran tabuksi määräämät jakeet (kuten yllä nimim. "Huomautukset" asian valaisee, on rusinoiden poimiminen ihan kurantti ilmaisu)

" Et ole vieläkään kertonut mistä adventistit oppinsa matkivat "

-Nimim. "Huomautukset" kertoo että jehovalaislahko on matkinut adventisteja. Ottanut heiltä tavan sanoa Jeesusta Mikaeliksi. Adventistit itse ovat tavan hylämnneet, erehdykseksi todenneena.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14301426/miten-lopettaa-juoruilu#comment-84786809

Ja vastaus siihen löytyy tästä:

Eikö totuus miellyttänyt, saatanan apina?

Olet täysin sekaisin, ressukka. Tuollaista se sokea uskovaisuus teettää.

Eli sinä siis väität, ettei kristittyjä ole tapettu areenoilla roomalaisten toimesta vaan heistä on tehty soihtuja Neron puutarhaan? Anteeksi jos kysyn, mutta onko sinulla normaalia aivotoimintaa lainkaan?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristittyjen_vainot#Kristittyjen_vainot_Rooman_valtakunnassa

Kristittyjä tapettiin areenoilla(kin). Ota selvää asioista, idiootti.

"Tuhansien kristittyjen kohtalona oli joutua villieläinten raadeltaviksi gladiaattoritaisteluiden yhtenä ohjelmanumerona. "

"Vaikka monet varhaiskristityt saivat surmansa areenoilla, niin uusimpien tutkimusten mukaan vain harva uskovainen koki julman lopun juuri Colosseumilla."

http://www.matkallamaailmalla.fi/3.Keisarien%20Rooma.Colosseum.html

Suonet anteeksi jos sanon suoraan, mutta olet ällöttävin uskovainen tällä palstalla. Sinusta tulee ennemminkin mieleen joku pikkudemoni kuin harras uskovainen.

"Rusinoiden poimiminen pullasta on tunnettu vertaus"

Toki on. Mutta sen käyttö edellyttää sen ymmärtämistä ja sinulta tuntuu ymmärrys olevan enemmänkin kuin hukassa.

"Adventistit itse ovat tavan hylämnneet, erehdykseksi todenneena."

Edelleenkään et kertonut mistä adventistit ovat tapansa lainanneet. Sillä mitä adventistit nyt uskovat kun ei ole asialle mitään merkitystä.

Muuten, jos et sitä tiennyt niin uskot kuolleen miehen, jonka olemassaolosta ei ole edes täyttä varmuutta, olevan jumala. Oletko oikeasti koskaan edes uskaltanut kyseenalaistaa uskomuksiasi?

Taidanpa keräillä tänne enemmänkin näitä vatipään kirjoituksia ;]